Wie ben ik..?

Brigitta Wijnberg runt stal Western Wranglers.

Net als menig ander ben ik van jongs af aan besmet geraakt met het paardenvirus. Waarbij sinds 1993 met het westernvirus.

Zeventien jaar geleden ben ik gaan samenwonen met mijn grote liefde, Jan van Berendonk en runde met hem, met veel liefde, passie en plezier pensionstal Western Wranglers. Western Wranglers is, mede door Jan, uitgegroeid tot een unieke, mooie, warme plek, waar mens en dier zich thuis voelen.

Op 10 februari 2017 is mijn man, na een oneerlijke strijd, overleden. Zonder hem verder is niet altijd even makkelijk, maar Western Wranglers is voor mij mijn thuis, de plek waar ik hoor en waar ik met veel liefde voor de paarden zorg, train en mensen les geef. Het omgaan met mens en dier is elke dag weer een zegen.

Sinds enkele jaren ben ik gecertificeerd Orun en Wran instructrice. Maar de meeste ervaring doe je op in de praktijk. Vandaar dat mijn dankbaarheid  uit gaat naar mijn man Jan van Berendonk, die mij 17 jaar lang zoveel heeft geleerd over paarden, omgaan met paarden en in mij geloofde. Ook gaat mijn dankbaarheid uit naar alle paarden waarmee ik heb mogen werken, of nog steeds werk en uiteraard hun eigenaren die mij hun kostbaarste bezit keer op keer toevertrouwen.

Dank jullie wel.

BrigittaPlezier voor ruiter en paard dat is waar het om gaat! 


 

 jan

 

 

*         Home

   Wie zijn wij

   Pension

   Lessen

   Trainen

   Clinics

   Te Koop

   Onze paarden

   Onze andere dieren

   Diverse foto's

   Agenda

   Prijslijst

   Routebeschrijving

   Nieuws

   Contact

   Linkjes


ladies

 

   

Smartass NK